vrijdag 11 juni 2021

Een ultieme afleiding van ultieme misleidingen

 


Het zal menigeen niet ontgaan zijn, dat er steeds meer over UFO’s (Unidentified Flying Object) gesproken wordt, zowel in de reguliere als in de sociale media. In heel veel kranten over de hele wereld en ook met name in de Verenigde Staten worden vele berichten geplaatst over ontmoetingen van en ervaringen met UFO’s, of ook wel UAP’s (Unidentified Aerial Phenomenon) genoemd. Ook in Nederland is men er steeds intensiever mee bezig. Zelfs ook binnen de sociale media, zoals bij gerenommeerde nieuws-sites als Blckbx.tv van Flavio Pasquino en The Trueman Show van Jorn Lukaszczyk. Thans wordt er volop serieuze aandacht besteed aan alles omtrent de UFO’s c.q. UAP’s.

Ook is er in Nederland een serieus verzoek gedaan aan de regering , t.w. door ene Joachim Dekkers, om een officieel UAP protocol met databank voor waarnemingen op te zetten.

Langzaam maar zeker zullen we dus onszelf moeten gaan trainen om met betrekking tot dit onderwerp ons impulsieve ridiculiseren enigszins te temperen. Althans gezien de lawine aan informatie, die we zelfs krijgen vanuit danige intelligentsia, academici en hoge overheidspiefen.

Met name piloten uit de burgerluchtvaart en de luchtmacht durven hun ervaringen, zelfs van vele jaren geleden, nu steeds meer te openbaren. En vele ervaringen lijken nogal veel op elkaar, terwijl zij geheel onafhankelijk en willekeurig van elkaar hun specifieke belevingen successievelijk zijn gaan delen. Een rode draad in hun verklaringen is/was wel, dat ze bij de vliegende objecten steeds constateerden, dat ze zo snel konden vliegen en ook zo snel weer konden stoppen. En dat het onze huidige natuurkundige begrippen steeds ver te boven gaat. Ook kan niemand, die ermee geconfronteerd is, duidelijk aangeven wat nu de groottes waren van die vliegende objecten. Het is allemaal zo snel gegaan, dat er geen referentiekader voor de grootte ingeschat of gehanteerd kon worden.

Zoals bekend is, zijn wij thans niet in staat om een alledaagse bemande reis naar de maan te maken en zeker niet naar de planeet Mars. De afstand van de Aarde naar de maan is ± 380.000 km. Da’s feitelijk peanuts, zou je denken, maar toch. De afstand van de Aarde naar de planeet Mars is geheel afhankelijk van waar beide planeten zich onderling bevinden in hun ellipsvormige baan om de zon. De afstanden kunnen variëren van 60 miljoen km tot 400 miljoen km. Voorlopig is het wat aanklooien met wat sondes, dus ziedaar onze immense beperkingen om te reizen in het oneindig lijkende heelal. Daarom ben ik tot mijn volgend filosofisch manifest over aliens gekomen.

De thans dichtstbijzijnde planeet, die ontdekt is met dezelfde eigenschappen als de Aarde ligt op een afstand van ongeveer 4,2 lichtjaren van de Aarde. Dat is zo’n 129.000.000.000.000 km. Deze planeet heet de Proxima Centauri b. Het behoeft geen uitleg, dat wij aardbewoners totaal de wetenschap en kennis niet herbergen om een dergelijke afstand binnen een mensenleven te overbruggen. Nog niet eens om een onbemand ruimteschip (sonde) daar naartoe te sturen om informatie in te winnen. Simpel samengevat; thans nog totaal kansloos!

Maar stel dat er wezens (aliens) wonen op de Proxima Centauri b. Of eventueel op wat verder weg liggende Aarde identieke planeten. Of misschien bepaalde wezens, die juist op verre niet Aarde identieke planeten wonen. Op één of andere manier fantaseren wij tegen de klippen van de hel op, dat wij bezocht zijn of worden door allerlei ongeïdentificeerde vliegende objecten (UFO’s/UAP’s), die mogelijk ook nog eens bestuurd worden door…… jawel!.... aliens.

Waar we niet bij stil willen staan is, dat wij met onze huidige beperkte kennis geneigd zijn automatisch veel meer kennis toe te dichten aan voor ons totaal onbekende levensvormen in het heelal. Feitelijk is dat een nogal simpele fantasie. Wat men hier ontzettend vergeet is, dat ook die andere levensvormen in dezelfde situatie kunnen en zullen verkeren als waarin wij nu verkeren. Mogelijk zullen zij ook bepaalde fantasieën hebben over het ontmoeten van andere levensvormen (dus ook de mens) in het heelal. En misschien fantaseren al die andere levensvormen ook over vliegende schotels met intelligente aliens (de mens?) erin. Al deze goedbedoelde fantasieën zijn feitelijk alleen maar luie wishful thinkings. We willen het zo graag, maar eerst zal je nog vele hoofdbrekens moeten ondergaan over hoe dat je een 129.000.000.000.000 km met een beetje tempo weet te overbruggen.

Dus ja! Het is een vorm van arrogantie om te stellen, dat wij de enige levensvormen (mens, dier, plant) in het hele heelal zijn. Maar het overschatten, dat andere levensvormen in hun mooie gelikte UFO’s of UAP’s gewoon dagelijks een bezoekje kunnen afleggen aan onze mooie blauwe planeet, lijkt me vooralsnog logisch noch verstandig. Tot zover mijn filosofisch manifest over aliens (en ons).

Misschien zijn die UFO’s of UAP’s wel heel erg klein en is de grootte van elke reizende alien te vergelijken met die van een parkiet of een mol. Mogelijk kunnen het ook inderdaad nog onbemande sondes zijn van de bewoners van o.a. de Proxima Centauri b. Met heel veel camera’s erin. Dan zijn ze in elk geval wel veel verder met hun techniek, daar wij nog niet verder dan de rand van ons zonnestelsel zijn gekomen.

Maar wie weet?? Misschien zijn het wel gewoon aardse toestellen. Toestellen met zeer heimelijke verfijnde technieken, waarvan het totaal niet de bedoeling is, dat de gewone zielen der Aarde er achter komen wat de herkomst ervan is. Misschien dat Elon Musk in samenwerking met wat andere eveneens geestelijk bedenkelijk geachte multimiljardairs wat ”speeltjes” in elkaar heeft geknutseld. Tja…… er lopen meer gekken vrij rond, dan er opgesloten zitten. En mogelijk dat ze dan uitpuilende portemonnees hebben ook.

Eén ding is zeker. De UFO’s/UAP’s worden thans zeer eyecatching……… gemaakt. We zijn nog niet geheel van de pandemie hoax verlost en de klimaat hoax zal in een gepimpte vorm snel klaargemaakt worden voor lancering. De grote herstart en het beter opnieuw bouwen zijn thans het monotone braaksel van de leden van het World Economic Forum. De Verenigde Naties heeft ook nog 17 SDG’s (Sustainable Development Goals, oftewel Duurzame Ontwikkelingsdoelen) op de plank liggen, die thans met gezwinde spoed uitgerold (lees: ingedramd) zullen worden binnen alle 193 lidstaten, waaronder ook Nederland.

Uhhhhh……… die UFO’s en UAP’s……… Kan het misschien echt complete bullshit zijn en is de immense focus op dit onderwerp niet meer dan……… een ultieme afleiding van ultieme misleidingen??

Ik hoop het tweeledig van niet!! Namelijk volop UFO’s/UAP’s en totaal geen misleidingen meer!! 

LATEN WE IN ELK GEVAL ZEER SCHERP BLIJVEN (KIJKEN)!!

 

© pamlenez

11-06-2021

Geen opmerkingen:

Een reactie posten