dinsdag 8 juni 2010

Sloot aan lager wal

Hij is iemand, die menigeen doet verbazen, en wordt bij voorbaat steeds schuldig bevonden. Het lijkt alsof de ellende steeds op hem afkomt. Misschien zoekt deze met crimininaliteit dwepende sukkel het op één of andere manier wel steeds op. Al dan niet bewust.

De sensatiegeile media en programmamakers dragen een behoorlijke baksteen bij aan de malaise en de malheur van zijn leven. En aan het genot van het onbenullige en apathische wereldpubliek.
De waarheid met betrekking tot dat Amerikaanse meisje op Aruba is nog door geen levende ziel op deze aardkloot achterhaald. Uiteraard met uitzondering van hemzelf. Het nieuws en de waarheid ten aanzien van de vermeende mensenhandel of vrouwenhandel in Thaise contreien zijn een stille schone dood gestorven.

Eindelijk worden impulsen weer geprikkeld door het nieuws uit Lima en is hij weer verworden tot de vuile vieze smerige multiple moordenaar. Ze moeten hem maar snel aan de galg hangen en hij zal aan die andere zaken ook wel schuldig zijn. Dat zijn althans de kreten, die momenteel weer behoorlijk rondgalmen. Doch voorlopig weten we nog niks en is er nog niets bewezen.

De sensatiegeile media maakt er weer een complete nieuwsorgie van, totdat het weer als een geveinsd orgasme zal verdwijnen in de vergetelheid van het hunkerende publiek. De vergetelheid zal zich pas daadwerkelijk aandienen, indien deze 22-jarige verdwaalde randdebiel zijn laatste zucht zal slaken. Misschien ergens in een woestijn van Australië of op de onherbergzame ijsvlakte van Antarctica. Hij reist per slot de hele wereld rond, maar slaagt er vooralsnog niet in dat ongezien of ongemerkt te doen.

We weten het allemaal nog niet, maar “what the fuck” doet het er nog toe? Joran is niet echt meer een populaire voornaam. En dat deze Sloot aardig aan lagerwal is geraakt, weten we al langer. En dat ie steeds meer van de wal in de sloot zal terechtkomen, is ook geen overdreven profetie meer. Zullen we hem een plezier doen? En onszelf ook? We besteden gewoon geen aandacht meer aan hem. We gaan lekker de Sloot dempen. Geen vermeende waarheden of leugens meer. Laat hem zijn zelfkastijding lekker in eenzaamheid ondergaan. Niet interessant.
Trouwens, wat voor weer wordt ‘t van het weekend?


© pamlenez
08-06-2010

Geen opmerkingen:

Een reactie posten