woensdag 23 juni 2010

Zo! En dan nu onze babes

Hoe kun je een berg stront in een niet al te schone strontpot laten jammeren? Heel eenvoudig. Neem Heineken, Budweiser, FIFA en een zootje betrokken gefrustreerde autoriteiten en stapel ze op als een berg zielig stinkende fecaliƫn in Zuid Afrika.

Goh, dan maak je een goede beurt, als je een aantal geweldig leuk uitziende dames gaat lastig vallen en terroriseren. En alleen, omdat ze er zo heerlijk en opvallend uitzagen en toevallig alleen maar met hun geweldig ogende oranje mini-jurkjes gerefereerd waren aan een ander biermerk. Ja! Alleen maar gerefereerd, want er bleek geen sprake te zijn van hevig in het oog vallende logo’s of merknamen op de gewraakte jurkjes zelf.

De vermeende sluikreclame zou bij niemand werkelijk opgevallen zijn, ware het niet dat de eerder genoemde berg stront er zo nodig over moest gaan jammeren. Wat door bijna de hele wereld werd gezien als een heerlijk visueel geschenk, naast de vele andere uitdossingen, moest zo nodig door gefrustreerde alcoholverkopers verneukt worden. Met politie, arrestaties, rechters en heel de santenkraam erbij. Alsof er niks erger en dommer in Zuid Afrika gebeurt om over te jammeren.

Zelfs Pik draait zich uit schaamte om in zijn graf. Nelson neigt uit enige frustratie terug te vluchten naar Robbeneiland en Desmond overweegt zich uit wanhoop aan te sluiten bij de Scientology Church. Misschien een ongebreidelde fantasie, maar even mag de antipathie voor en de naargeestigheid van deze gebeurtenis vrijelijk benadrukt worden. Zo! Mirte en Barbara! Op jullie hopelijk behouden thuiskomst! Nu eerst even een Bavje. Proost!



© pamlenez
19-06-2010

Geen opmerkingen:

Een reactie posten