vrijdag 30 juli 2010

Pijnlijke bagatellen (of juist niet)

We zijn weer eens het braafste jongetje van de klas. Het Openbaar Ministerie geeft in de media duidelijk aan, dat ons leger in Afghanistan niet buiten zijn boekje is gegaan met de toepassing van geweld in de oorlog (opbouw?) aldaar. Er zijn in vier jaar tijd “MAAR” 80 Afghaanse onschuldige burgers gedood. Vele (niet alle) nabestaanden hebben daarvoor een vergoeding gekregen. En zelf hebben we “MAAR” 24 medelanders verloren in dat land van de onbegrensde onmogelijkheden.

CHAPEAU NEDERLAND! Wat moeten die vele andere coalitiepartners en zeker ook de Verenigde Staten dan wel niet geflikt hebben in Afghanistan, daar ze niet eens bij Nederland in de klas blijken te zitten? De echte drop-outs! Eigenlijk zou je het niet willen weten, maar we weten het toch.
Mede dankzij Wikileaks.

Maar ja, nu lopen er weer bepaalde randdebielen rond, die denken hevig te mogen fulmineren naar Wikileaks. De droplullen in optima forma hebben vanuit hun hersenkrochten een absolute veroordeling van Wikileaks oprichter, Julian Assange, weten te extraheren. En dat zonder de nodige zelfreflectie of enige schroom. Zij zeggen, dat Julian Assange met zijn Wikileaks door het lekken van de gegevens al zeker bloed aan de handen heeft van militairen en Afghaanse families. En het zijn niet zomaar mensen, die met deze fulminante bagger aankomen. Het betreffen admiraal Mike Mullen en minister Robert Gates. Respectievelijk de hoogste militair in het leger en de minister van defensie……, jawel hoor, van de Verenigde Staten van Amerika. Het land van de onbegrensde verderfelijkheden. Het escaleert zelfs nu zover, dat de FBI carte blanche zal gaan krijgen om Wikileaks stevig binnenstebuiten te keren.

Al badend in een reusachtige borrelende jacuzzi met bloed, betichten de megalomane machtswellustelingen de tengere humane klokkenluider van druppeltjes schuldbloed aan de vingers. Om maar even van het atheïsme te verdwalen met de volgende kreet; het duivelse gebroed, dat de schone schijn hoog houdt, door te pretenderen dat het gods wil behartigt.
Mensen …… wees menselijk! Geloof niet …… alles. Ontdek en leer. Iedere dag elke keer weer.


© pamlenez
30-07-2010

1 opmerking:

  1. Beste pamlenez,

    wat een bijzondere kijk neem jij op bepaalde zaken. Waar de gemiddelde mens zich laat leiden tot al het gebral van de media ga jij compleet andere point of views doen. ik vind dat wel heel goed en inderdaad mag het mensen wel wakker maken. compliment.

    gegroet,

    Arno v.d. Star

    BeantwoordenVerwijderen